Početna Najave događanja Predstavljanje Instituta za povijest umjetnosti u Ex librisu (četvrtak, 15.10.2015. u 19h)

Predstavljanje Instituta za povijest umjetnosti u Ex librisu (četvrtak, 15.10.2015. u 19h)

13.10.2015

U okviru programa Dani otvorenih vrata Instituta za povijest umjetnosti 2015. U fokusu razgovora je pozicija znanstvenog pristupa Instituta u istraživanju, prezentaciji i valorizaciji kulturne baštine u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na sadržajno i metodološki raznovrsnu nakladničku djelatnost.

U okviru programa Dani otvorenih vrata Instituta za povijest umjetnosti 2015. pozivamo vas na predstavljanje i javni razgovor o aktualnim višegodišnjim znanstveno-istraživačkim projektima i stalnim programskim aktivnostima Instituta, koji svoje sjedište ima u Zagrebu a od 2010. godine i podružnicu u Splitu ­– Centar Cvito Fisković. U fokusu razgovora je pozicija znanstvenog pristupa Instituta u istraživanju, prezentaciji i valorizaciji kulturne baštine u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na sadržajno i metodološki raznovrsnu nakladničku djelatnost.

 

Saznajte i što o recentnim terenskim obilascima primorske regije, potencijalima suradnje s lokalnom zajednicom, najavljenom dugoročnom suradnjom s gradom Kastvom i ostalim zanimljivostima poručuju istraživači Instituta Ivana Haničar Buljan, Zlatko Uzelac, Katarina Horvat Levaj i Vlasta Zajec.

 

U antikvarijatu Ex libris, ovoga četvrtka, 15.10., u 19h